Afsluiting schaatsseizoen

Op 16 maart vond de afsluiting van het schaatsseizoen plaats in de aula van Basisschool Ter Does. Uit handen van Kai Verbij ontvingen onze jeugdleden hun diploma. Verder werden ook de prijzen van de clubwedstrijden en de overige prijzen door Kai uitgereikt. Daarnaast werd Hendrien Van Leeuwen in het zonnetje gezet. Na 35 (officieel 34 jaar) neemt zij afscheid als trainer van de ijsclub. Wie heeft er geen les gehad van Hendrien? Hendrien, bedankt voor al deze jaren! We gaan haar missen als trainer.

Kijk voor de foto’s op: https://photos.google.com/share/AF1QipNZL3EnFJc0z1G0tlsTDsvjQhVEPcYygl5NAmhZERGlaEC0bRgqsP7te1Og2ntOuw?key=c0xwN0daOTVfYUJqcEFtVVROTEh1M3kzQWc4QW9B

De volgende prijzen zijn uitgereikt:
Verder ontving Lieke Hoogendoorn de Gemeente Bokaal en de PR-bokaal. Lieke heeft 19 pr’s gereden dit jaar.
Emma Rimmelzwaan ontving de pechprijs vanwege haar beenbreuk. Daarnaast ontving van de familie van der Berg een bos bloemen, omdat hun auto door een bus was aangereden op de parkeerplaats bij de Uithof.
Mendi Noordermeer ontving de progressiebokaal. Zij had een PR van 34 seconden gereden.

De uitslagen van de clubwedstrijden zijn als volgt:

Benjamins:
1. Anna Tuitert