Diverse mededelingen

Beste ouders van onze jeugdleden,
Afgelopen zaterdag hebben wij het seizoen feestelijk met elkaar afgesloten. Het was onwijs leuk dat Kai de prijzen en diploma’s kwam uitreiken. Kijk voor de foto’s op: https://photos.google.com/share/AF1QipNZL3EnFJc0z1G0tlsTDsvjQhVEPcYygl5NAmhZERGlaEC0bRgqsP7te1Og2ntOuw?key=c0xwN0daOTVfYUJqcEFtVVROTEh1M3kzQWc4QW9B
Morgen staat nog een onderdeel op het programma en dan is het seizoen toch echt voorbij. Wij horen graag of jullie zoon/dochter aanwezig is bij de Mini Elfstedentocht. Dan weten we met hoeveel kinderen we rekening moeten houden.
In de bijlage nogmaals de uitnodiging voor de mini Elfstedentocht.
Zomertrainingen / skeeleren
Verder hebben wij gister met de trainers het winterseizoen afgesloten en met elkaar gesproken over het zomerseizoen. We zijn blij te kunnen mededelen dat wij dit jaar weer skeelerlessen in Hoogmade kunnen gaan geven. Helen en Mark Tuitert gaan deze lessen verzorgen. De eerste les is op dinsdag 7 mei van 18.00 – 19.00 uur op het handbalveld van MMO. Voor deze lessen maken wij ook een app groep aan, zodat wij bij regen e.d. makkelijk iedereen kunnen bereiken. In de zomervakantie is er geen skeelerles.
Wielrennen
Het wielrennen start op maandag 29 april. De eerste weken staat voor de ‘nieuwe’ fietsers het leren fietsen op een racefiets centraal. D.m.v. oefeningen op een parkeerplaats worden verschillende vaardigheden aangeleerd. De kinderen worden ingedeeld naar niveau/ervaring. Hierna pas zullen verschillende trainingsonderdelen aan bod komen zoals sprint-training, duurtraining, enz. Dit alles ingedeeld, zoals hierboven al aangegeven, naar niveau en leeftijd. De kinderen uit Hoogmade worden om 18.15 uur bij de Protestantse kerk verwacht. We streven er naar dat de jongsten om ongeveer 19.45 uur weer thuis zijn. De eerste training is op 29 april.

Droogtraining / bootcamp
We willen de droogtraining/bootcamp dit jaar gaan geven op donderdag of vrijdag. Bij interesse graag een berichtje sturen naarjeugdschaatsenhoogmade@gmail.com. Geef ook even aan welke dag de voorkeur heeft. De training wordt gegeven in de speeltuin in het Hendrik Meijerplantsoen.

Aanmelden voor de zomertrainingen graag voor 1 mei via: jeugdschaatsenhoogmade@gmail.com.

De kosten voor de zomertrainingen zijn:

Bij 1 training: 25 euro

Bij 2 trainingen: 35 euro

Bij 3 trainingen: 40 euro

Afmelden voor de schaatslessen
Wil jouw zoon/dochter stoppen met schaatsen? Dan horen wij dit graag, via jeugdschaatsenhoogmade@gmail.com, voor 1 mei. Daarna worden de abonnementen voor het nieuwe seizoen aangevraagd en zullen wij het abonnement in rekening brengen.

Voor vragen kunnen jullie altijd terecht bij een van de jeugdcommissieleden, Sandra, Willemijn, Lobke of ik.

Verkoop van potgrond en tuinaarde

Nog even een reminder: volgende week zaterdag komen wij weer langs de deuren voor de verkoop van potgrond en tuinaarde! Het bestelformulier wordt binnenkort bezorgd in de brievenbus.

Tot morgen en anders tot bij 1 van de zomertrainingen!

Met vriendelijke groet,
Emely Rimmelzwaan