Hans Elstgeest

Ons bereikte het trieste bericht dat een van onze goede trainers, Hans Elstgeest, na een ziekbed is overleden. Hans Elstgeest stond jarenlang klaar voor onze pupillen klaar. Hij gaf jarenlang op dinsdagavond les in de ijshal Leiden. Daarnaast was Hans een van de vaste dweilers (assistent ijsmeester) in dezelfde ijshal. Verder stond hij bij onze clubwedstrijden altijd klaar als jurylid en hielp hij met opbouwen bij de diploma uitreiking. Kortom, Hans stond altijd voor ons klaar!

In 2009 ontving hij de Bas van Leijdenbokaal voor al zijn vrijwillige taken voor onze vereniging! We zijn hem zeer dankvoor voor al zijn vrijwillige inzet voor de ijsclub!

Wij wensen zijn familie en nabestaanden heel veel sterkte toe.

De herdenkingsbijeenkomst is op vrijdag 23 juni om 19.00 uur in de O.L.Vr. Geboortekerk in Hoogmade.