Kai aanmoedigen – schaatsjack aan

Beste ouders van onze jeugdleden en trainers,

Zoals jullie reeds via school vernomen hebben, gaan we komende maandag en vrijdag de wedstrijden van Kai bekijken in de Schuur. Gistermiddag kreeg ik bericht dat maandag een tv ploeg van Hart van Nederland ook aanwezig is. Zorg dus dat je haar goed gekapt is en je make-up goed zit ;-) .

Aangezien de vader van Kai een van onze sponsors is, is het leuk als de kinderen, die op schaatsen zitten hun schaatsjack aantrekken. Verder krijgt iedereen, die komt kijken een schaatsmuts/buff. Ze vallen wat ruim, maar zitten erg lekker! Deze zijn gesponsord door Verbij Hoogmade en Westmaas Interieur. WJM promotions en evenementen heeft er voor gezorgd dat dit alles binnen 3 dagen binnen was.

De schuur gaat om 11.45 uur open (ivm de heats van de ploegenachtervolging). De wedstrijd van Kai begint om 12.55 uur. De kinderen worden rond 12.45 uur verwacht in de Schuur.

Komen jullie ook kijken? De koffie staat klaar! Om de kosten te drukken, staat er na afloop ook een emmer klaar voor een kleine bijdrage.

Tot maandag! Nu duimen dat Kai een super goede race rijdt!