Kom ook schaatsen voor de nieuwe ijsbaan

Zoals jullie wellicht vernomen hebben, komt er in Leiden een nieuwe ijsbaan. De gemeente heeft toegezegd dat er een 250-meter baan komt. Het liefst willen de ijsverenigingen dat er een 333-meter baan komt. Om dit te kunnen realiseren, wordt aan de omliggende gemeenten om een bijdrage gevraagd. Ec

hter is deze vraag niet alleen aan de gemeenten gesteld, maar ook aan de verenigingen. Stichting IJshal Leiden heeft op 3 maart ijs beschikbaar gesteld voor de verenigingen in het District Sassenheim voor het organiseren van een activiteit.

Daarom organiseren wij op zaterdag 3 maart van 16.30 – 17.30 uur een leuke activiteit voor alle Hoogmadenaren en Woubruggenaren op de ijsbaan in Leiden. De entreekosten bedragen 5 euro per persoon. De opbrengst is helemaal voor de nieuwe ijsbaan. Van 16.30 – 17.00 organiseren wij een knobbelrit, een leuk spel die voor zowel jong als oud ge

Flyer

schikt is. Van 17.00 – 17.30 uur kunnen er spelletjes op de binnenbaan worden gedaan of gewoon lekker rondjes gereden worden. Komen jullie ook schaatsen voor de nieuwe ijshal? Graag horen we of jullie komen schaatsen!

Kom je wel gezellig langs, maar trek je niet je schaatsen aan? We zijn nog op zoek naar een aantal vrijwilligers, die ons willen helpen met de knobbelrit of leuke foto’s wilt maken.

Laten we met elkaar ervoor zorgen dat deze middag een succes wordt!