Proefschaatsen

Beste basisschoolleerling,

In maart konden we een paar daagjes schaatsen. Is toen het schaatsvirus bij jou ontstaan? Of twijfel je nog? Niet doen, kom leren schaatsen bij IJsclub Hoogmade.

Wij bieden je twee proeflessen aan. Hierna kun je besluiten of je op schaatsles wilt. De proeflessen worden gehouden op de ijsbanen in Leiden en Den Haag.

Spelenderwijs leer je in kleine groepen schaatsen. De lessen worden gegeven door ervaren trainers aan de hand van de eisen van de Schaatsbond (KNSB). Kinderen, die zich na een proefles in willen schrijven als lid, ontvangen aan het eind van het schaatsseizoen een schaatsvaardigheidspaspoort waarin alle vordering en staan.

De schaatslessen zijn op dinsdagavond van 17.45 – 18.45 uur op de ijsbaan in Leiden en op zaterdag van 17.15 – 18.15 uur op de ijsbaan in Den Haag.

De proeflessen zijn op dinsdag 9 en 16 oktober (Leiden) en op zaterdag op 29 september en 6 oktober (Den Haag). Op zaterdag bestaat de mogelijkheid om mee te rijden.

Aanmelden?

Stuur een e-mail naar jeugdschaatsenhoogmade@gmail.com.

Voor vragen kun je terecht bij Emely Rimmelzwaan, Lobke van Leeuwen of Sandra van Leeuwen.