Start schaatsseizoen

Beste jeugdleden,
Over 3 weken gaat de ijsbaan weer open! Als jeugdcommissie zijn we druk bezig met de voorbereidingen van het schaatsseizoen. Op dinsdag 3 oktober is de eerste schaatsles. De lessen beginnen om 17.45 uur.
Dit jaar schaatsen er meerdere verenigingen op hetzelfde uur. Koudekerk, Alphen aan den Rijn en Leiderdorp sluiten ook bij Hoogmade/Woubrugge aan. We zullen alle jeugdleden verdelen onder de verschillende trainers, zodat alle jeugdleden op hetzelfde niveau kunnen trainen. Jullie coördinator op de dinsdag is Sandra van Leeuwen.
Verder is er nog een verandering. Doordat we nu met meer verenigingen samenwerken, organiseren wij de clubwedstrijden ook met elkaar. Dit jaar is het mogelijk om met 4 wedstrijden mee te doen. Jouw 2 beste wedstrijden tellen mee voor het eindklassement. Echter mag je ook aan 2 wedstrijden meedoen.
De kosten voor een abonnement op de dinsdag zijn 130,00 euro. Bij de uitreiking van je abonnement ontvang je ook de factuur.
Wij zijn van plan om op vrijdag 22 september tussen 18.00 en 19.30 uur het seizoen te openen in Hoogmade (speeltuin Hendrik Meijerplantsoen). Meer informatie volgt nog, dus zet deze datum alvast in je agenda. Kun je niet, laat het mij alvast weten.
Wij wensen jullie veel schaatsplezier!