The day after

The day after de polderbaggertocht! Wat was het toch leuk gisteravond! De tocht was 2 km lang en we hadden 10 obstakels tijdens deze tocht. Zo’n 125 kids en volwassenen hebben aan deze tocht meegedaan. Sommige kinderen presteerden het om nog heel schoon te finishen! Maar de meeste kinderen waren onwijs vies! Ik hoorde een meisje in de kleedkamer zeggen: mijn moeder zal wel boos zijn als ze ziet hoe vies mijn kleding is.

We willen onze dank uitspreken naar onze sponsors en vrijwilligers:
Bouwbedrijf Hoogmade
Westmaas Interieur
Verbij Hoogmade
Fit in de buurt
Berry Borst
Aannemersbedrijf Van Leijden
Transportbedrijf Van der Star
Jeroen de Vlieger
De kleine kazenboerderij

Koos en Jack van Wieringen en MMO voor het gebruik van het land en het terrein

Joris van der Steen, Jim van Tol, Mark Rimmelzwaan en Berno van Leeuwen voor het opbouwen van de tocht. Joost van der Meer voor het helpen afbreken.

Ans de Wit en Willemijn Kapteijn voor het helpen bij de inschrijving.

Jose de Vlieger voor het helpen van het schoonmaken van de kleedkamers.

Hubert Versteegen heeft de hele avond achter de bar gestaan.

En natuurlijk Sandra van Leeuwen en Lobke van Leeuwen. Zij zijn samen met mij de organisatoren van deze tocht!

Zonder jullie hulp was het niet mogelijk om deze geweldige tocht te organiseren. Dank jullie wel!

Wij gaan weer verder brainstormen over de tocht van volgend jaar!