Zomertraining

Fietstraining
Op maandagavond is er fietstraining. De eerste weken staat voor de ‘nieuwe’ fietsers het leren fietsen op een racefiets centraal. D.m.v. oefeningen op een parkeerplaats worden verschillende vaardigheden aangeleerd. De kinderen worden ingedeeld naar niveau/ervaring. Hierna pas zullen verschillende trainingonderdelen aan bod komen zoals sprint-training, duurtraining, enz. Dit alles ingedeeld, zoals hierboven al aangegeven, naar niveau en leeftijd. De kinderen uit Hoogmade worden om 18.15 uur op de parkeerplaats van MMO verwacht. We streven er naar dat de jongsten om ongeveer 19.45 uur weer thuis zijn.

Inline skaten
Deze maar steeds populair wordende vorm van de KNSB kan ook bij ons in de zomer beoefend worden. Voor de jongsten/ beginners vindt dit plaats op het handbalveld bij MMO. Hier wordt op een speelse manier de basisvaardigheden geoefend. De andere groep traint hiervoor op de skeelerbaan in Leiderdorp. Hier komen de verschillende onderdelen van het skeeleren aan bod. De skeelertraining voor de jongste jeugd is op dinsdag bij Nolina in Woubrugge van 18.00 – 19.00 uur. De skeelerlessen op het parkeerterrein gaan niet door bij regen. De skeelertraining in Leiderdorp is van 18.00 – 19.00 uur. Bij regen gaat het niet door. Een helm en bescherming is verplicht

Aanvang lessen
De lessen vinden plaats van 18.00 – 19.00 uur. Graag ong. 10 min. vooraf aanwezig zijn, zodat er voldoende gelegenheid is om de skeelers, helm en bescherming aan te doen en de lessen op tijd kunnen beginnen. Het is geen probleem als ouders tussentijds naar huis gaan. Laat in dat geval even een tel. nr. achter bij de trainers.

Regen
Als het regent of als het terrein nog erg nat is, gaan de lessen niet door.

Droogtraining
De droogtraining is op donderdag in Woubrugge.

Kosten
De kosten voor 3 trainingen per week is € 40,-. Doet uw zoon/ dochter mee aan 2 onderdelen per week, zijn de kosten € 35,-. Voor 1 onderdeel per week is dit € 25,- voor het gehele zomerzomerseizoen. Voor niet-leden geldt een toeslag van € 5,-.
U kunt het bedrag voor de zomertraining(en) overmaken naar bankrekeningnummer NL31RABO0123292026 t.n.v. IJsclub Hoogmade onder vermelding van naam deelnemer.

Aanmelden: jeugdschaatsenhoogmade@gmail.com.